tisdag 31 augusti 2010

Har köpt en hissgardin in till köket. Denna hissgardin finns att köpa på rosahuset i Borlänge!
Älskar denna butik då det finns hur mycket tyger och gardiner som helst i alla olika stilar. Finns verkligen nått till alla där inne. Bilden är tagen från deras hemsida! 
Här har ni länken -----> http://www.rosahuset.com/

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken snygg =)

Sara sa...

Hej! Jamen vad kul att du hittade min blogg så jag kunde hitta din på samma i gengäld ;-) Med magen är det bara bra. Jag har bestämt mig för att detta är sista veckan jag jobbar så fr.o.m. måndag blir jag helt ledig (½ sjukskrivning, ½ FP). Så välbehövligt! Jobbar du än? Kram!

Therese♥ sa...

Jätte fin! Va å beställde på tygstugan igår jag med...

Jag tycker ni ska leta hus i Färnäs!! Haha. Då kommer våra kids att gå på samma skola!

Lisa sa...

hej gumman!

shit vilken fin gardin, verkligen :) tack för ett bra tips med! behöver gardiner till Elviras rum sen, ska jag kika in där! aldrig sett sidan förr..

ja spännande med magbild.. du kan väl sätta in en bild på idag och en bild när du hade Lea i magen? roligt att jämföra ju! är graviditeterna lika då? eller helt olika?

ha en underbar dag tjejen!
kramar.

sandra tofält sa...

Ja exakt. Kroppsformen ser ju inte mycket ut för världen idag :p jag mår själv inte bra av den heller. Tre graviditeter har satt sina spår, sen får jag såklart skylla på alla onyttigheter jag vräker i mig också.

Jag var också nöjd med min kropp efter amanda, då vägde jag 58 kg & precis som du skriver så var jag lite för smal då. men ändå nöjd. EFter Liam vägde jag 62 kg & då kände jag mig mer normal eller vad man säger :)

Så mitt slutmål blir att väga 62 kg. Jag förstår dig :) Efter en grav. så vill man inget hellre än att gå tillbaka till hur man såg ut innan eller åtminstone gå ner ett par kilo. MAn känner sig så mycket fräschare då :) Dina kilon kommer väl bara rasa av dom. Vissa har tur!

Kul att du tycker det :) jag ska försöka dela med mig av de mesta iaf. Tusen tack! Kraam!

Therese♥ sa...

Köket är inte helt klart =) Det går långsamt frammåt- men idag kommer muraren och fixar grunden till vedspisen! =) Äntligen...

I de övriga rummen har vi ingen riktig ordning- men vi ska strax börja fixa iordning lilla toan och ett av rummen på övervåningen så det kommer kanske fler bilder inom kort =)

Kram på dej!

Lotta sa...

I like it!!! :) Tack för länken..den kan jag behöva till när jag ska hitta gardiner till barnens rum kanske :).
Hur mår du? Det har inte satt igång än? ;)
Kom ihåh vad jag sa om att Lea fick komma till oss om det sätter igång så din karl inte hinner hem i tid!! Fast Lea kanske tycker det är jobbigt om hon inte riktigt känner oss men hon är välkommen iaf :). Kram

Lotta sa...

jag menade ju om ni inte hade nån barnvakt haha jag skrev lite tokigt såg jag nu! ;)

Jenny sa...

Tänk vad snäll jag var som köpte den åt dig :P

Jenny sa...

Haha så du trodde inte vi skulle hitta??? Haha...så flummiga är vi inte så att vi inte hittar dit...eller jo...eftre lite vägledning så hitta vi =) Men tänk på att vi bor i Edsbyn och nästan aldrig är till nå större ställe...så att komma till Borlänge och försöka hitta är ett under!! Hahah...