måndag 29 juni 2009

Helgen

Gud vilken underbar helg man har haft. På fredagar slutar jag kl 12.00 och man har såå mycket tid över tycker man. Jag åkte och hämtade lea på dagis sen for vi raka vägen hem och packade inför stranden. När vi kom ner och skulle bada va elefanterna från cirkusen som skulle uppträda senare under kvällen där nere och badade. Tycker det var hur häftigt som helst :)





Självklart så var vi på Ciskusen också senare under fredagkvällen :)
Så häftigt att se hur mycket man kan dressera ett djur. Det var även kossor med, och det vart jag förvånad över hur pass mycket dom kunde göra.




På lördagen tillbringade vi hela våran dag ute på siljan. Åkte ut vid 13.00 och kom inte i land förän vid 20.00 gud vilken dag :) Träffade även min arbetskamrat Per och hans fru och barn på sjön. Dom har husbåt så vi kopplade på våran båt på deras och gick över till dom. Åkte ändå till nusnäs och stannade vid är och badade och gotta oss. Lea älskar verkligen sjölivet. Tänk va mycket annat man gör här i Dalarna. Love it!

På söndag. Va gjorde vi då da tro :P Självklart åkte vi båt då också :) hihi. Sjölivet är fantastiskt


Åkte in till Orsa och kollade på kyrkbåtsrace eller (kyrkrodd) här ser man även den nya strandvillan som dom har byggt på orsa campingen. Sen efter båtturen så åkte vi tillbaka till kajen i orsa där båten ligger och badade på beachen där :) heeela dagen. Ja i säkert 5 timmar :) Åt jordgubbar och bullar å en massa annat smått och gott.

Inga kommentarer: