torsdag 6 januari 2011

Hjälp!!

Nu behöver jag er hjälp!
Leas kalas är på lördag och jag kommer inte på nå mer än fiskedamm!! Behöver man mer aktiviteter????? då åldrarna är så varierande allt från 0-6 år. 

Tack för er hjälp! Kram
 

6 kommentarer:

Therese♥ sa...

Hej!! Bra med oss med! :) Du, man behöver nog inga fler aktiviteter. Vi va på kalas i somras med barn i åldrarna 2-7 å PAPPAN i den familjen hade kommit på så himla mkt aktiviteter att barnen inte fick tid till de dom helst ville; Leka den fria leken.

Nåt mer skulle ju kanske funka, men inte fullspäckade program! :) Hoppas ni får ett fint kalas! Kramar!

Catrin sa...

skattjakt kanske?
fast man behöver nog inte fler aktiviteter heller, dom kommer ju säkert leka av sig för fullt ändå. Speciellt så mycket energi som Lea har. :)

Hoppas allting är bra annars?

Kramar

Sandra tofält sa...

Hm, du kan ju köra "HETA STOLEN" eller "musikstop" när musiken stannar så ska barnen fort sätta sig på en stol & den som blir utan en stol åker ut, typ. Eller så kan du köra musikstop & då spelar du musik & när musiken stannar så ska barnen stå blixtstilla - annars åker dom ut. & vinnaren får typ ett litet pris ;) Dessa lekar brukar Amanda leka på sin idrottsskola eller hemma & dom tycker att det är super roligt!

svar: Aa, han gick på dagis fram tilsl maj 2010 - sen har han varit hemma, så han längtar en del nu!

Haha, ja nog blir det mest jobbigtför oss som måste upp :p haha! men man kommer ju får mer rutin på vardagen då! Man får se det så!

Kul för Lea att börja igen! :)

Elin sa...

Nej inge jobb (tråkigt nog) men de kanske blir praktik snart.. får se hur de blir :) usch va jobbigt å ha så ont :( oj de var ju tur att ni fick stopp på han iaf, de är väl inte så jätte bra om dom kommer för tidigt heller.. Häärligt om de går bra med han :) mysigt med dom små :) Theresia funderar vi på, men vi får se va de blir för namn :) Kram!

Lisa sa...

hejsan tjejen och tack..

jo jag har 2 kilo kvar sen har jag nått min "målvikt".. men känner mig ändå nöjd att jag kommer i mina byxor igen och det var det viktigaste! har ett par som jag vill kunna ha, men det är lite kvar där.. känns lite sådär!

jag köpte blusen när vi var i Gävle och shoppade och kommer verkligen inte på vad affären hette.. inte gina tricot, hm, wear it, cubus eller så.. men en liknande affär? hjälp mig :) ha ha!

svårt med lekar när de är så olika åldrar, huvudsaken är väl att de får leka och göra precis som de vill :) vart har ni hyrt då? Oscar fyller ju snart, så man borde kanske titta runt lite..

kramar!

Anonym sa...

Dem kommer på själva vad dem ska göra det visar sig....
Kram mamma.