lördag 29 maj 2010

Saker och ting!

Har inhandlat lite små saker hem :) som Johanna har gjort. Jag är jätte nöjd över dessa ljuspåsar :) köpte två st och dom är underbara. Är ni också sugna på dessa så hittar ni henne HÄR <--- Tryck på
 Har även köpt dessa vanthållare till Mini från Lyndmyr of Sweden :) i torsdags följde jag med Linn ner på stan och hittade denna kylskåps magnet som jag älskar :) Texten är allt för bra :)

6 kommentarer:

Johanna.S sa...

Tack, tack, tack för din fina kommentar. Vad glad jag blir att du gillade påsarna. Det är klart mini ska lära sig känna igen motorljud. Hittills har jag bara vant min vid ljudet av skoter:-) men ikväll får den höra ljuva toner av v8:-) då kanske vi ses ikväll.

Therese♥ sa...

Jätte fint!! =) Vad blir det på din ikearesa? Vi köpte köksgrejjer. Kök å lite annat smått å gott, till köket såklart =) Kramar!!

Therese♥ sa...

Thord har börjat skruva ihop stommarna och sätte upp dessa... Så frammåt går det, sen är det en massa som ska fixas å målas. ALLT tar så mkt längre tid än vad man tror. Så jobbar han heltid å mitt i allt har vi ju ett annat boende, flytt å packning, hund å barn... Så det får ta lång tid med allt... Å så måste man verkligen släppa på alla måsten å krav! Hoppas du får en fin mors dag idag =) Kram.

Nina sa...

Kul med nya grejer :)

Lisa sa...

hej gumman!

ja helgen i göteborg var underbar!
de blev nog våran lilla semester det :) mysigt iaf!
jaha så du har inte bott här så länge? okej, inte konstigt att jag inte känner igen dig då.. hihi..
jo på ikea handlade jag en massa småsaker bara!
varmt idag verkar det som, underbart :) kanske sommaren är här nu?
ha en bra dag!

kram!

Therese♥ sa...

Haha, va kul att du tycker att den är mänsklig! =) Du, jag vill verkligen gärna träffa dej Jessica- tro inget annat. Det är bara det att just nu är livet helt upp å ner med allt som ska göras!! I helgen kommer min mamma hem från Grekland så då kanske vi har lite mer hjälp å får saker att gå lite fortare!! Hur har du det framöver?? Sommarlov nu? När blir jobb? (om det blir jobb alltså). Hur gick det i skolan? Blev du klar med allt? Kramar!!