onsdag 2 februari 2011

Fullt upp och vattkoppor på det



Nu har jag verkligen inte haft mycket tid över till bloggen!
Full rulle här hemma hela tiden, precis som det ska vara :)
I fredags myste jag och gubben med en god middag för att fira min dag lite!
I lördags så jobbade jag men bara kort dag. Från 07.30-11 skönt samtidigt som man vill jobbar fler timmar än bara 3,5 men denna månad har jag fått ihop 40timmar på att jobba lite helger :) det ger lite då man har veckosluts OB på 45,5kr/tim plus timlönen som man har. blir en slant hihi
Sedan efter jobbet åkte jag hem och gjorde i ordning Oliver för en promenad ner på stan där vi skulle möta upp en kompis. Var ute och promenerade i 3 timmar överallt :) Skönt!
I söndags tog jag och Lotta oss en heldag i Borlänge. Hittade en del faktiskt. Oliver växer ju så himla fort så nu är han i storlek 74 på bodysar som sagt! Men 68 i byxor!

Denna vecka har mest bestått av promenader. Lea är hemma nu när Oliver har vattkoppor så vi inte smittar de andra på dagis eftersom Oliver är med när jag hämtar och lämnar Lea.
Lea var på dansskolan igår och idag är det skidskolan! Imorgon så bär det av till Rättvik och bada med barnen
Oliver fick dock vattkoppor i lördags, smittad av storasyster :) Så vi får se om han badar imorgon. Alla har spruckit och de är skorpor på dem så de smittar inte längre, men jag oroar mig ifall skorporna kanske lossnar och det svider om han badar. Lea ska i alla fall bada så packar jag med badkläder åt mig och Oliver i alla fall :)
I helgen ska jag ut för första gången. Det blir Rockabilly så klart :) ska även jobba i helgen, ge mig mååånga timmar :)

3 kommentarer:

Therese♥ sa...

Oj vad du hinner med saker!! :) Så lillgubben fick vattkoppor ändå?Har han haft mycket besvär? Så fin han är och vad han växer!!

Många kramar!!

Nina, mamma till Hugo & tvillingarna Max & Vincent sa...

Oj vattkoppor redan, skönt att ha det överstökat kanske :) "hoppas" att Hugo får det snart så han har det gjort :)

Det fanns på denna länken:
http://www.myheart.se/917-kor-ferrari-lamborghini-upplevelse.html :)

Kram

Lisa sa...

Men åh att jag inte visste tidigare.. vill ju att Oscar ska ha vattkoppor =( Ha ha! Elakt men ja, han måste ju ha de innan han blir för gammal.. Skönt att båda dina haft de nu iaf! och bra att ni e på bättringsvägen =)

Jo det var ju förut när Elvira hade feber en vecka som vi åkte in, men det var ingen fara med henne så vi fick åka hem med att det går över snart.. Och det tog ju bara en till vecka med hosta och snor så var de borta sen! Men seeegt var de =(

Hoppas att allt e bra med er oxÅ?! Verkar vara på bättringsvägen iaf =)

Ha en mysig kväll!
kramar!