måndag 6 juni 2011

Helgen i fart :)

Ja denna helg har vart fart fylld, minst sagt! 

Fredags åkte vi till Rättvik för 30/50 års fest. Det var mor och son som fyllde! 
 Det började först med tips promenad sedan mat och glada och roliga sånger. Johnny bjöd på nyckelharpa och de spelade Ukulele några st till alla visor :) Hur kul som helst hade jag! Gubben vart kvar så han fick fortsätta ha skoj in i småtimmarna! Själv skulle jag jobba morgonen därpå men bara från 7-11 sen var det hem hämta sonen och vidare till Rättvik för att hämta en seg pappa :)

Väl hemma så var det bara för jonas och ta en återställare sen var det bara att göra oss iordning för bowling med Emelie och Magnus, åt innan vi bowlade och det var bra mat på Orsa bowlingen! Sen bowla vi och själv klart vann jag :D haha! 

Sen runt 23.30 for vi till Vansbro crusingen kollade på en vän och hans band som spelade, Rocket Over drive sen träffa vi en massa roliga människor där. Kom hem kl 4 på morgonen och sov de timmar vi fick! upp med Oliver på morgonen och göra iordning för Jonas fyllde 29 år! Åka till Furudal och hämta Lea kl 16 hem invänta kalasfolket! Efter allt gotta ätande så börja vi tokstäda och sortera allt möjligt. 

Nu ska vi strax åka och köpa en hylla in till badrummet och den kära efterlängtade Hemnesbyrån med 8 lådor :) Läängtar! Hur har eran helg varit?

Inga kommentarer: