lördag 26 juni 2010

Glad Midsommar!

Nu är vi inne på andra dagen av midsommar firande :)
Igår var vi på Tomteland och firade midsommar. Vi såg älgar och älgklavar, renar och deras bebisar. Höns och tuppar och ankor. Sedan vart det ponnyridning för Lea och fiskedammen där hon fick en nalle på kroken. Hopp i hopptornet. Var ut på älvsafari och kollade på föreställning / teater. Lea träffade även tomten. Jonas och Lea har provat på att vaska guld och de tog även en tur i båten. Lea har åkt en massa, hon verkar helnöjd :) Sedan for vi till Svärmor och Svärfar och åt midsommar mat och efterätt. Mums va gott de var :) Sedan vart det dans runt midsommar stången med grannskapet i näsgårdarna.
Idag åkte vi också till Tomteland för att se Hammerfall! Dom var där och invigde Rock'N Troll :) Sedan kunde man utmana dom i Guitar Hero! Lea vart helt till sig. Joakim Kans skrek hon hela tiden! Gull fian. Haft tur med vädret också :) Har klarat oss från regn :) Kom en liten skur första dagen på tomteland med den gick över lika fort :) Nu har vi precis ätit lite midsommar mat här hemma och ska nog ta det lugnt resten av kvällen!
 

2 kommentarer:

helen gravid v36 sa...

Jäklar, är du redan inne i v27. Går riktigt fort för alla nu tycker jag :) Fin du är på bilden, du riktigt strålar :) I vilken vecka föddes lea i? Kraam

Anonym sa...

Ja du Jessica... Lea hon har blivit en sådan stor tjej ... vad duktig hon är och förresten kan jag få dela guldklimpen med dej.....!:)