lördag 11 december 2010

Bvc & Skidor & klagomål



I fredags så var vi på Bvc med Oliver
Han väger nu 5700g och är 65cm lång han har storlek 68 nu på kläder. Allt sitter pösigt på han då han är lång men smal :)
Amningen funkar bra. Men jag ammar inte fullt. Vi märkte att mot kvällen så va han så stökig ett tag och märkte då när jag provade att pumpa ur att min mjölk var hemskt tunn så det var därför han var så stökig. Han fick säkert inte den där mätta känslan på samma vis som med den tjocka mjölken på dagtid. Då när jag började ge han 1 flaska på kvällen vart det genast en rubbning och mina bröst slutade producera lika mycket. Idag äter han ca 3-4 flaskor ersättning och resten av dag/natten så äter han från mig. Känner mig nöjd så ändå! Det funkar jätte bra och man får se fördelar istället för nackdelar!

Lea och jag var till Orsa idag och provade hennes nya skidor. Gumman min var sååå duktig så! Jag fick då springa för att hinna med henne. Och att springa i snön lär ju ge en motion :)

Lea har gått sin första termin på dansskolan och imorgon (söndag) är det uppvisning samt avslutning för denna termin. Ska bli så spännande att se. Hennes pappa kommer dock inte trotts att jag ringde och meddelade detta för 3 veckor sedan. Försökte ringa han både i torsdags och fredags men inget svar. Han vågade väl inte då han lovat Lea att komma men han har väl supit upp pengarna så han har inte råd. Gaaah kan bli så arg på människan.
Hur som helst så har jag skrivit upp Lea till nästa termin också så hon får fortsätta. Anmälde även henne till Skidskolan i år också som drar igång i februari.

Gud va jag längtas tills imorgon och få se tjejen våran dansa :)


Ha en toppen lördag alla därute! Kramar

4 kommentarer:

Therese♥ sa...

Du gör det såå bra Jessica!

jessika sa...

ja jag ska då in och kika ngn dag och se efter :)
det är väl underbart att han är så snäll så man får lite lugn och ro, iaf ett tag då :)
ja-a stora tjejen, det går som sagt alldeles föööör fort :/

Catrin sa...

Haha ja det vart ju det, märks att man inte är van vid att vara ute halva natten och festa nå längre. :P
Har ni hittat på för trevligt i helgen då?

Det kommer nog gå bra imorgon, hoppas på att han slipper febern denna gången iaf. Så vi kan gå på ÖF på tisdag! :)

Kramar

Therese♥ sa...

Jag är klar i veckan... Sen vill jag ha ett jobb, vart man nu får det ;)