måndag 12 oktober 2009

Inredning av hall

Håller på och renoverar och inreder hallen i lantlig stil :)
Svårt att bestämma mig...

Denna


Eller Denna

4 kommentarer:

ew sa...

Jag tycker iaf den där soffan lr va de är passa bäst iaf:)

Svar: Tackar:) Ja man ser väl det:) Å vad mysigt om ni skaffar en till sen :) Då blir no Lea en stolt storasyster :) Ja men du får ta å hälsa på nå tag då :)
Ojdå de är alltså skillnad på husen här i byn å där då med andra ord! :)
Okej, mysigt med en stuga på gården oxå :)
Hoppas allt är bra med er:)
Kram kram!

w sa...

De var så lite :) Ja nog kan jag tänka mej att byn blir som ett sommarställe för dom som bor där :)
Men va sött då:) Hon är ju så pass stor nu oxå så då kan ja tänka mej att hon längtar, men om hon är så duktig så får du nog en hel del hjälp av henne med barnet :) Mysigt! :D Å hon är ju såå otroligt fin hon kan ju bli en modell när hon blir stor tycker ja :)

Jaa de låter jätte roligt de om vi får följa med er dit :) Det är ju såå roligt å gå på Ikea, finns så mycke fint å kika på där :)

Går de bra med jobbet? Jobbar du som lackerare än? :) Fränt med en tjej som lackerar bilar tycker jag :)
Jo visst börjar de bli kallt allt.. fast som de är nu så är de lite varmare, de snöar ju här hemma just nu iaf, kommer de nå snö i Mora oxå? :)
Ja skoter är ju jätte roligt å åka:) Men som de brukar vara från början med vinter så är de inge roligt alls med allt slask :/ Jodå bara bra med oss.. nu ör vi friska å krya :P Kram kram!

Carro sa...

Tack, kul att höra! kika gärna in igen :) så kikar jag in här! Mvh Caroline

Caroline sa...

Hejsan! ingen aning om varför de heter helvettesfallet.. Konstigt iaf! haha. Va fina bänkar, skulle inte ha något emot att ha båda själv! tycker du ska ha den lilla soffan i hallen så e de lite bra förvaring också ju :) Kram