lördag 10 oktober 2009

Badhuset


Jag och Lea ska till Badhuset idag.
Passar bra idag då Jonas ska till Borlänge en vända.
Tittade på ett hus igår. Hur fint som helst. Läget var verkligen perfekt men det
var så himla mycket som skulle göras på huset på en gång. Då budet låg på 1,1 milj och skulle vi köpa huset, plus renovering så skulle det sluta på närmare 2milj innan man är klar. om inte mer ändå.
Då känns det som att vi letar vidare. Hade köpt det om det inte var såå himla mycket som skulle göras. Fuktskador kök+badrummen ny trekammarbrun behövdes omdränering runt huset tak behövdes bytas alla glas i hela huset och mycket mycket mera.
Ne då väntar vi. Ska iväg och titta på ett hus nu den 16e :)

Ne nu blir det att göra oss iordning lite!

Ha en fortsatt trevlig dag!

7 kommentarer:

Helen sa...

Spännande att leta hus, är verkligen sådan stor grej, gäller att man har rätt känsla så fort man stiger in i huset. Vårt hus händer det inte så mycket med nu. Ska försöka komma igång nästa helg. Skönt att du har hittat din man här i livet, vi får hålla lite tummar och tår att frågan kommer snart så vore allting fulländat :)

Fortsätt håll oss uppdaterad om husletningen :)
Kram Kram

ew sa...

Hehe jaa visst kunde man allt ha gjort de, men de är så när man har en gubbe som inte vill, å andra sidan har han ju jobb här oxå så man förstår ju han:) Ja inte visste jag att de var såå många som var gravid nu.. :S Tidigare såg man många men nu ser man nästan ingen :P Men de var väl för att man själv var gravid då ;P

Jasså så ni är ute efter hus, hoppas de kommer de perfekta snart så ni får slå till på de då:)
Ja men precis, man kan ju få mycke ideer av hur andra har de:) så de är ju intressant:) Tackar, får slänga in nån bild snart igen på ett annat rum, de kanske är roligare å se före å efter bild på dom oxå, så ja slänger med de oxå:) Annars får ni komma å hälsa på när ni är i byn, de skulle vara roligt:) är husen väldigt dyra där i Mora? Tänkte på priset på huset ni kolla på fast de var fuktskada å allt på det.. men ska man ha ett drömhus så måste de ju kosta lite oxå:) Kram! Hoppas ni får en mysig å trevlig helg!

mikaela sa...

ja visst var de söta. :) hihi.
Det går bra med magen, även om det börjar bli grymt tungt o svullen till tusen. heh. men det är det ju värt i slutändan. :)

Frida sa...

Tack tack:)

ew sa...

Hehe jo de kan man ju säga:P Men frågan är ju om de där är sant lr om de är fixat på nå vis.. dom är ju tonade dom där rutorna! :S Jo de går bra de:) Kram

helen sa...

haha, Tack, gör så du :) KRAAM

Helen sa...

Kan förstå det. Hoppas de dyker upp något intressant snart nu då så får börja förbereda trädgård och allt mys som hör till sommaren :) Kram