tisdag 30 juni 2009

Lugn dag

Idag har det verkligen vart en lugn dag.Har bara vart hemma och tagit det lugnt. Vart ut och cyklat och uträttat ärenden.

Va ner till jobbet och såg de stackarna som jobbade i värmen. Men imorgon är det min tur att få göra det :/ men pengar, pengar. Besiktning på bilen är bokad. Ska till Rättvik nästa vecka och få det gjort. Nyman ringde ikväll och undrade om jag och Lea ville följa med ner till kajen och äta glass. Självklart :D Gött det var med glass. Å så skönt att bara komma ner dit och sitta på bänken med bra sällskap och gotta sig på glassen. Tittat ut över sjön och njuuuuta. Jag säger det att livet leker här. Självklart fick vi åka caben :) Lea tycker jätte mycket om det men det är svårt för henne när det blåser. Men jag tror det beror på att håret hennes yr omkring. Ska sätta upp det nästa gång. För när vi åker båt så går det ju hur bra som helst för henne.

Annars har man haft en tjej som va trött och grinig. Tråtts som bara den och ville inte alls som jag ville. Gud.. men det är inte ofta detta händer men när det väl händer så blir hon tokigt vrång. Tur att det går över :)

I helgen blir det avslutning med jobbet när vi går på semester å allt. Åka husbåt till nya Strandvillan i Orsa och äta gott och dricka gott. Som det låter så blir det att åka husbåt in till Mora och gå ut där. Låter fint. Ska bli så gött med semester efter ett års hårt slit.


Det är många som undrar hur jag bor här i Mora, hur lägenheten ser ut. Så här kommer en bild på köket i alla fall. Ska knäppa mer bilder så ni får på resten också.

1 kommentar:

Madelene sa...

Nu har jag tagit bort och lagt till din blogg igen :0) Snyggt kök!